Tack alla klubbkamrater för en trevlig promenad i lördags trots regn och stormvarning. 13 hundar med respektive mattar och hussar. Det var en salig blandning av hundar. Rottweiler, rottisblandningar, schäferblandning, collies, aussies, softis, jaktlabbe, cane corso, tibetansk spaniel och mer ändå. En underbar samling alltså och allt gick hur bra som helst. Inget morr och ingen irritation på varann. Hundar tänker jag på då förstås. Alla människor var hur trevliga som helst. Så det var inte sista gången vi drar ihop till en långpromenad i brukshundklubbens regismiley.
En bild på alla deltagare(utom Karina Isaksson som istället fick vara fotograf)

Hade annars tänkt jag skulle både spåra och träna framförgående särskilt med Vilda ihelgen och kämpa på med vittringsapporterna med Siri. Men oops, helgen bara försvann. Fattar inte vad tiden tar vägensmiley. Målet är ju appellen med Vilda kanske innan årets slut och trean med Siri. Men vi får väl se.

Fast jag ska väl inte klaga för vi har bara roat oss hela helgen. Firade grannars husköp i fredags och hummerfest i lördags i trevligt sällskap.
Idag har det varit kalas både fm och em. Känns som man inte behöver äta på en hel vecka.
Nu kör vi på i veckan med mycket hundträning och ”powerwalking” . Ett alldeles nytt ord för mig. Men det är visst samma som att ut och gå raskt så att pulsen kommer igång och man blir lite lätt svettig. Körde tre gånger förra veckan. Hundarna fick hänga på. Satsar på tre gånger denna veckan också. Har köpt pannalampa så nu ska vi trotsa mörkret och köra på så både jag och hundarna får bättre kondis. (får väl se hur länge den ansatsen håller).

Hälsningar Anki och hundarna