Det går långt mellan bloggandet´. Men precis som Linda (Milou) skriver ibland. För vem skriver man. Är det nån som verkligen är intresserad av att läsa vad vi pysslar med. Jag vet inte men men flera talar ialla fall om att jag är dålig på att blogga så det finns visst folk som läser. Så en liten uppdatering kan det bli ialla fall.
Igår kom Eva-lena och Saga hit till Arelid. Alltid lika kul att träffa dom. Vi startade morgonen med att lägga appellspår. Medan spåret fick ligga åkte vi iväg en bit och vallade av en uppletande ruta. Ganska smal men ändå väldigt djup. Svårigheten har ju varit att få ut Vilda på djupet.

Vi startade med Saga på uppletet. Hon gick riktigt bra. Hon markerade prylarna snabbt men ville inte ta dom först när dom inte luktade matte. Men när poletten trillat ner att hon skulle ta dom ändå så var hon helt supersmiley.
För första gången söker Vilda av hela rutan och hämtar två föremål på djupet utan mattes hjälpsmiley. Det gick kanonbra för den lilla sötnosensmiley.

Sedan åkte vi tillbaka till våra spår. Jag och Eva-lena hade gått ut spåret åt varandra och Vilda fick börja. Tur att Eva-lena gick med mig annars hade det nog inte gått såpass ”bra” som det gick. Jag tycker hon velar lite. Om hon fortfarande är omogen och eller vad det är vet jag inte riktigt. Men det löste bra till sist.

Så till Sagas spår. Hon är ingen hund hon är en myrslok!! Hon spårar så bra så det är inte sant. Man blir väldigt stolt över den lilla snygging. Trots allt känns det som om hon lite lite lite är ”min”. Hon är bara så bra i spåret. .smiley

Saga och Eva-Lena i träningstagen
Idag har hela dagen gått åt till att städa och laga mat. Kalasdags. Det är alltid jobbigt innan med alla förberedelser men ändå alltid lika trevligt när nära och kära kommer.

Sätter in en fantastisk höstbild på Vilda,Siri och bästa kompisen Dogge. Fotograf är Petra B. Fantastisk bild som vanligt när hon har haft fotofingrarna med.


Njut av hösten snart är vintern här/Anki och hundarna