Hemsidan håller på att uppdateras.

Kommer med en liten kort om vad som händer i Arelid. Egentligen inte så mycket. Just idag känns det som om jag vill gå i ide. Fryser så fort jag öppnar dörren. Är vrålförkyld.

,Helgen som var tillbringades med Lollo Abrahamsson och trevliga hundkompisar från hundklubben. Vi (jag och Vilda) var på uppletarkurs. Fredagskvällen var det teori och god mat på klubben. Sedan tillbringades lördagen på Krokasmedens kennel för upplet hela lördagen. Vi tränade i flera omgångar. Vi tränade i korridorer för att få raka skick. Vilda gick superbra första passet. Inte lika bra sen. . men jag kände att mycket klarnade i träningen.

I tisdags var det dags igen. Vi var ett gäng på klubben som tränade upplet och båda mina ”tåssisar” gick så himla bra. Gick därifrån med ett fånigt leende på läpparna.

Efter uppletet var det dags för fika. Tårta. Inte vilken tårta som helst utan en CERT-tårta. Fantastiska Maj(som hjälper oss så otroligt mycket) tävlade ELIT-sök med sin Molle. En kelpie som är två och ett halvt år. Det blev klassvinst och CERT. Grattis Maj!!

Efter fikat var det dags för lydnadsplan för båda två. Det gick inget vidare. Men jag får väl vara glad för en sak i taget.

Ett jättetack till ANN och Mikael som äger Zaga(Arelidsaussie Anpaytoo Hawk) För dom fina bilderna. Zaga är nu också röntgad. Alla valparna är nu friröngade utom Musse som hade en A och C-höft. Enligt veterinären så fick han troligen en C-höft på grund av sin skada. Han bröt lårbenet som 3-månaders valp. Så det känns väldigt bra med detta fantastiska resultat.

En Bild på ZAGA

Alla vi i Arelid hälsar till er och önskar er en trevlig helg